Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018

Χορηγοί

  • ΧΟΡΗΓΟI

Η ForestView είναι η εταιρεία Performance και Affiliate Marketing του ομίλου εταιρειών TDG. Ιδρύθηκε το 2010 και έχει παρουσία στην ΝΑ Ευρώπη. Παρέχει Programmatic marketing, inbound και outbound marketing υπηρεσίες που ως στόχο έχουν την κερδοφορία των πελατών της. H ForestView, είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της Google, μέλος του ΙΑΒ της ΕΔΕΕ και του GRECA.

JNL+ is a 360o advertising agency that has been generating ROI for its customers for 75 years! Combining innovation, technology, creativity and strategy, jnl+ offers complete communication solutions to a variety of brands using ATL, BTL, online and other media.

Η Socialab είναι ένα digital-first advertising agency, το οποίο δραστηριοποιείται από το 2009. Σκοπός της είναι η παράδοση αποτελεσμάτων, προσφέροντας διαφημιστικές λύσεις βασισμένες σε 360° επικοινωνία. Απασχολώντας ήδη 40 στελέχη και έχοντας χτίσει ένα εντυπωσιακό portfolio με ελληνικά και ξένα brands, η Socialab αναλαμβάνει την επικοινωνία και τη διαχείριση της εικόνας των brands σε όλα τα ψηφιακά και μη μέσα, με καμπάνιες που έχουν αποσπάσει μεγάλο αριθμό βραβείων και αναφορών, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ

Digitall is a Boutique Digital Agency with the expertise to build digital brands & business. In 2010 a Small group of open minded, free spirited advertising, marketing and design professionals, whose dreams were too Big for the jobs they already had, created the agency they always wanted to work for. After 8 years they succeeded in proving that forward thinking digital design and carefully planned digital marketing strategies, can effectively coincide. Digitall has produced measurable digital solutions for over 40 Global & National brands, has worked with large Advertising agencies and has been awarded, with 6 Social Media Awards, 2 Ermis Awards & 1 WebX award.

Το Flashchat είναι ο ευκολότερος τρόπος για μια επιχείρηση να αυτοματοποιήσει τις συνομιλίες με το κοινό της μετατρέποντας οποιονδήποτε χρήστη του Facebook σε ευχαριστημένο πελάτη της. Οι επιχειρήσεις απλά συνδέουν την σελίδα τους στο Facebook με το Flashchat, και άμεσα ενεργοποιούν ένα Messenger Chatbot που αυτοματοποιεί τις πιο συχνές ερωτ-απαντήσεις, εμφανίζει σχετικά προϊόντα και υπηρεσίες και στέλνει στοχευμένα Messenger Newsletters αυξάνοντας τις πωλήσεις μέσω του facebook έως και 50%.

Η Gravity The Newtons είναι μια εταιρεία στρατηγικού σχεδιασμού και υλοποίησης επικοινωνίας με 360 προσέγγιση. Από το brand management και το corporate affairs έως το media relations και το public affairs, από το events management και την υποστήριξη και χάραξη του CSR μιας εταιρείας, έως το customized monitoring και reporting. Παράλληλα αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την υλοποίηση της digital παρουσίας των brands και των εταιρειών. Η Gravity The Newtons προσφέρει υπηρεσίες σε μια μεγάλη γκάμα πελατών, διαφορετικών αναγκών, καθώς είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία χάραξης και εφαρμογής της επικοινωνίας που έχουν ανάγκη οι επιχειρήσεις σήμερα στην ιδιαίτερη εποχή που ζούμε.

  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Conferience is an interactive web-app facilitating direct interactive possibilities among speakers and audiences for events such as: lectures, presentations, conferences, polling, training courses, seminars, focus groups, research & (executive) meetings.

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με την:

Νένα Γιαννακίδου, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 112), fax: 210 6617 778, e-mail: nenag@boussias.com

  • ΧΟΡΗΓΟI
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR