Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Jana Damanhouri

Head of Social Strategy, Jungle Creations

Jana Damanhouri
Jana Damanhouri

Με μακρά προϋπηρεσία στο Vlogging – τα video της έχουν ξεπεράσει τα 10 εκατ. views – η Jana ασκεί εδώ και περίπου 1 χρόνο καθήκοντα Head of Social Strategy στην Jungle Creations. Πρόκειται για media company με έδρα το Λονδίνο, η οποία τον προηγούμενο Νοέμβριο υπερέβη τα 5 δισ. views στο Facebook, επίδοση που την οδήγησε στο νο1 της λίστας παγκοσμίως.

Με περισσότερους από 50 εκατ. followers στα social κανάλια της, η Jungle Creations είναι ένας από τους δημοφιλέστερους δημιουργούς περιεχομένου και το πελατολόγιό της περιλαμβάνει brands όπως οι Disney, Apple, Oreo, Unilever, Baileys, Doritos και Greenpeace.

Σύνοψη Παρουσίασης
The Secret Behind Content: Reaching 150 million people a day

Η Jungle Creations είναι η media company με τα περισσότερα views στο Facebook & η 2η συνολικά παγκοσμίως. Παράγει περιεχόμενο για 15 brands και για κοινό που ξεπερνά τα 50 εκατ. Στην ομιλία της, η Jana θα μοιραστεί insights για την στρατηγική που ακολουθεί η Jungle Creations και θα αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο εκείνη και οι συνεργάτες της δημιουργούν εξαιρετικά δημοφιλή viral videos και, γενικότερα, περιεχόμενο που οι χρήστες επιθυμούν να δουν και να μοιραστούν.

Διεθνείς ομιλητές

Alex Khan Με περισσότερους από 400.000 followers στα Social Media και εξειδίκευση στο Live Video, o Alex έχει εκπαιδεύσει ως Social Media coach brands όπως οι Red Bull και SAP.
Jana Damanhouri Η Jana ασκεί καθήκοντα Head of Social Strategy στην Jungle Creations, media company η οποία ξεπερνά πλέον μηνιαία τα 5 δισ. views στο Facebook δημιουργώντας περιεχόμενο για brands όπως οι Disney, Apple, Oreo, Unilever κ.α.
Peter Minkjan Τρία χρόνια μετά την εξαιρετική παρουσία του στο AllThingsFacebook’15, όπου βαθμολογήθηκε με 4.7/5, ο διάσημος Ολλανδός Social Media Strategist επιστρέφει για να αποκαλύψει πώς μπορούν τα brands να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ του Storytelling και του Performance based Marketing.
Pete Durant Ως Επικεφαλής της ψηφιακής στρατηγικής της Endemol Shine UK, ο Pete και η ομάδα του είναι υπεύθυνοι για την social παρουσία κορυφαίων τηλεοπτικών brands όπως τα Big Brother, Masterchef και Peaky Blinders.
Sedge Beswick Με πολυετή προϋπηρεσία στην ASOS ως Global Senior Social Media Manager και έχοντας εκδόσει πολύ πρόσφατα το βιβλίο “Make Instagram your Business”, η Sedge ηγείται του Influencer και Social Marketing agency SEEN Connects, το οποίο συνεργάζεται με τη Red Bull, τη Nike, τη Superdry και άλλα καταξιωμένα brands.
Katarzyna Paliwoda Ένα χρόνο αφότου πήρε την υψηλότερη βαθμολογία από όλους τους ομιλητές του AllThingsFacebook’17, η Katarzyna, Partner CEE του Facebook, επιστρέφει για να συμμετάσχει στην ενότητα All Things Strategy.
Rustam Ziganshin Από τη θέση του Agency Partner του Facebook για την Κεντρική και την Νοτιοανατολική Ευρώπη, ο Rustam Ziganshin συνεργάζεται στενά με τα σημαντικότερα agencies και brands από την Ελλάδα εξασφαλίζοντας ότι αποκομίζουν τη μεγαλύτερη δυνατή αξία από τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες του Facebook.
Marta Siekierska Με μεγάλη εμπειρία στο Digital Marketing και το eCommerce, η Marta ανήκει στην ομάδα του Facebook όπου ασκεί καθήκοντα Client Solutions Manager για τις αγορές της κεντρικής και νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Gabriel Matwiejczyk Με σπουδές στην Κοινωνική Ψυχολογία και πολύχρονη παρουσία στις Nielsen και Gemius, ο Gabriel συνεχίζει πλέον ως Measurement Lead CEE του Facebook.
  • ΧΟΡΗΓΟI
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR