Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018

Είσοδος Χρήστη

Peter Minkjan

Social Media Strategist & CEO, Likeconomics

Peter Minkjan
Peter Minkjan

Τρία χρόνια μετά την εξαιρετική παρουσία του στο AllThingsFacebook’15, όπου βαθμολογήθηκε με 4.7/5, ο Peter επιστρέφει για να αποκαλύψει πώς μπορούν τα brands να γεφυρώσουν με τις ενέργειές τους το χάσμα μεταξύ του Storytelling και του Performance based Marketing.

Διάσημος thought leader στην Ολλανδία, o Peter μιλά τακτικά σε διεθνή συνέδρια, γράφει σε blogs και ασχολείται εντατικά με την εκπαίδευση και τη συμβουλευτική γύρω από τα Social Media, ενώ διοργανώνει ένα από τα πιο πετυχημένα συνέδρια για το Facebook Marketing.

Άρχισε την καριέρα του ως ειδικός στο Search Engine Marketing, αλλά από το 2010 έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στη μελέτη και την αξιοποίηση των ευκαιριών που προσφέρουν στους marketers το Facebook και τα υπόλοιπα Social Media.

Στο πελατολόγιό του ανήκουν μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ΜΜΕ στην Ολλάνδία, το πιο φημισμένο κατάστημα luxury στη χώρα και μία από τις πλέον ανερχόμενες startups πανευρωπαϊκά.

Σύνοψη Παρουσίασης
"The Perfect Facebook Funnel: Telling Stories That Convert"

Κάποιες εταιρείες γνωρίζουν πολύ καλά πώς να λένε σπουδαίες ιστορίες, ενώ άλλες ειδικεύονται στην αποτελεσματικότητα. Και αυτό γιατί το Storytelling μικρή σχέση έχει με το Performance Marketing, σωστά; Και όμως, στην παρουσίασή του, ο Peter θα αποκαλύψει πώς μπορούν τα brands να γεφυρώσουν το χάσμα ανάμεσα στο awareness που φέρνει το storytelling με τις πωλήσεις που προκύπτουν χάρη σε ενέργειες Performance Marketing. Αν συνδυάσετε αυτούς τους 2 «κόσμους» με όλες τις δυνατότητες που προσφέρει το Facebook, θα έχετε το τέλειο Facebook funnel: ιστορίες που θα οδηγούν σε leads και πωλήσεις για την επιχείρησή σας.

Διεθνείς ομιλητές

Alex Khan Με περισσότερους από 400.000 followers στα Social Media και εξειδίκευση στο Live Video, o Alex έχει εκπαιδεύσει ως Social Media coach brands όπως οι Red Bull και SAP.
Jana Damanhouri Η Jana ασκεί καθήκοντα Head of Social Strategy στην Jungle Creations, media company η οποία ξεπερνά πλέον μηνιαία τα 5 δισ. views στο Facebook δημιουργώντας περιεχόμενο για brands όπως οι Disney, Apple, Oreo, Unilever κ.α.
Peter Minkjan Τρία χρόνια μετά την εξαιρετική παρουσία του στο AllThingsFacebook’15, όπου βαθμολογήθηκε με 4.7/5, ο διάσημος Ολλανδός Social Media Strategist επιστρέφει για να αποκαλύψει πώς μπορούν τα brands να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ του Storytelling και του Performance based Marketing.
Pete Durant Ως Επικεφαλής της ψηφιακής στρατηγικής της Endemol Shine UK, ο Pete και η ομάδα του είναι υπεύθυνοι για την social παρουσία κορυφαίων τηλεοπτικών brands όπως τα Big Brother, Masterchef και Peaky Blinders.
Sedge Beswick Με πολυετή προϋπηρεσία στην ASOS ως Global Senior Social Media Manager και έχοντας εκδόσει πολύ πρόσφατα το βιβλίο “Make Instagram your Business”, η Sedge ηγείται του Influencer και Social Marketing agency SEEN Connects, το οποίο συνεργάζεται με τη Red Bull, τη Nike, τη Superdry και άλλα καταξιωμένα brands.
Katarzyna Paliwoda Ένα χρόνο αφότου πήρε την υψηλότερη βαθμολογία από όλους τους ομιλητές του AllThingsFacebook’17, η Katarzyna, Partner CEE του Facebook, επιστρέφει για να συμμετάσχει στην ενότητα All Things Strategy.
Rustam Ziganshin Από τη θέση του Agency Partner του Facebook για την Κεντρική και την Νοτιοανατολική Ευρώπη, ο Rustam Ziganshin συνεργάζεται στενά με τα σημαντικότερα agencies και brands από την Ελλάδα εξασφαλίζοντας ότι αποκομίζουν τη μεγαλύτερη δυνατή αξία από τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες του Facebook.
Marta Siekierska Με μεγάλη εμπειρία στο Digital Marketing και το eCommerce, η Marta ανήκει στην ομάδα του Facebook όπου ασκεί καθήκοντα Client Solutions Manager για τις αγορές της κεντρικής και νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Gabriel Matwiejczyk Με σπουδές στην Κοινωνική Ψυχολογία και πολύχρονη παρουσία στις Nielsen και Gemius, ο Gabriel συνεχίζει πλέον ως Measurement Lead CEE του Facebook.
  • ΧΟΡΗΓΟI
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR