Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018

Rustam Ziganshin

Agency Partner CEE, Facebook

Rustam Ziganshin
Rustam Ziganshin

Στέλεχος με ηγετικές ικανότητες και μεγάλη εμπειρία, ο Rustam Ziganshin έχει θητεύσει σε κορυφαία media shops όπως η Starcom και η MediaCom, όπου μάλιστα είχε το ρόλο του Managing Director.

Από τη θέση του Agency Partner του Facebook για την Κεντρική και την Νοτιοανατολική Ευρώπη, ο Rustam συνεργάζεται στενά με τα σημαντικότερα agencies και brands από την Ελλάδα εξασφαλίζοντας ότι εκπαιδεύονται σχετικά με τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες του Facebook και αποκομίζουν τη μεγαλύτερη δυνατή αξία από αυτά.

O Rustam θα συμμετάσχει στην ενότητα All Things Content.

Σύνοψη Παρουσίασης
"Big Ideas for a Small Screen"

Το Mobile advertising απορροφά πλέον μεγάλο μέρος των κονδυλίων του marketing. Σηματοδοτεί μία μετάβαση σε μικρότερα, σύντομα, έξυπνα και πιο δημιουργικά format και αξιοποιεί όλες τις διαθέσιμες μορφές βίντεο που ψυχαγωγούν και ενθαρρύνουν τον χρήστη να συμμετάσχει και –τελικά- να αγοράσει προϊόντα και υπηρεσίες. Η παρουσίαση αυτή θα έχει ως θέμα τις πιο δημιουργικές πρακτικές και cases στο Facebook και το Instagram.

Διεθνείς ομιλητές

Alex Khan Με περισσότερους από 400.000 followers στα Social Media και εξειδίκευση στο Live Video, o Alex έχει εκπαιδεύσει ως Social Media coach brands όπως οι Red Bull και SAP.
Jana Damanhouri Η Jana ασκεί καθήκοντα Head of Social Strategy στην Jungle Creations, media company η οποία ξεπερνά πλέον μηνιαία τα 5 δισ. views στο Facebook δημιουργώντας περιεχόμενο για brands όπως οι Disney, Apple, Oreo, Unilever κ.α.
Peter Minkjan Τρία χρόνια μετά την εξαιρετική παρουσία του στο AllThingsFacebook’15, όπου βαθμολογήθηκε με 4.7/5, ο διάσημος Ολλανδός Social Media Strategist επιστρέφει για να αποκαλύψει πώς μπορούν τα brands να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ του Storytelling και του Performance based Marketing.
Pete Durant Ως Επικεφαλής της ψηφιακής στρατηγικής της Endemol Shine UK, ο Pete και η ομάδα του είναι υπεύθυνοι για την social παρουσία κορυφαίων τηλεοπτικών brands όπως τα Big Brother, Masterchef και Peaky Blinders.
Sedge Beswick Με πολυετή προϋπηρεσία στην ASOS ως Global Senior Social Media Manager και έχοντας εκδόσει πολύ πρόσφατα το βιβλίο “Make Instagram your Business”, η Sedge ηγείται του Influencer και Social Marketing agency SEEN Connects, το οποίο συνεργάζεται με τη Red Bull, τη Nike, τη Superdry και άλλα καταξιωμένα brands.
Katarzyna Paliwoda Ένα χρόνο αφότου πήρε την υψηλότερη βαθμολογία από όλους τους ομιλητές του AllThingsFacebook’17, η Katarzyna, Partner CEE του Facebook, επιστρέφει για να συμμετάσχει στην ενότητα All Things Strategy.
Rustam Ziganshin Από τη θέση του Agency Partner του Facebook για την Κεντρική και την Νοτιοανατολική Ευρώπη, ο Rustam Ziganshin συνεργάζεται στενά με τα σημαντικότερα agencies και brands από την Ελλάδα εξασφαλίζοντας ότι αποκομίζουν τη μεγαλύτερη δυνατή αξία από τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες του Facebook.
Marta Siekierska Με μεγάλη εμπειρία στο Digital Marketing και το eCommerce, η Marta ανήκει στην ομάδα του Facebook όπου ασκεί καθήκοντα Client Solutions Manager για τις αγορές της κεντρικής και νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Gabriel Matwiejczyk Με σπουδές στην Κοινωνική Ψυχολογία και πολύχρονη παρουσία στις Nielsen και Gemius, ο Gabriel συνεχίζει πλέον ως Measurement Lead CEE του Facebook.
  • ΧΟΡΗΓΟI
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR