Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018

Είσοδος Χρήστη

Alex Khan

Germany’s Most Followed Social Media & Live Video Coach

Alex Khan
Alex Khan

Με περισσότερους από 400.000 followers στα Social Media και εξειδίκευση στο Live Video, o Alex είναι ένας περιζήτητος Social Media coach και ομιλητής. Και αυτό γιατί ήταν ένας από τους πρώτους marketers παγκοσμίως οι οποίοι πειραματίστηκαν και, εν συνεχεία, κατανόησαν σε βάθος τις δυνατότητες που προσφέρει το Live Streaming στα Social Media.

Ο Alex αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο Live Video από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας του Periscope, τον Μάρτιο του 2015. Ενενήντα μέρες αργότερα το hashtag #WeKhan είχε ξεπεράσει σε reach τους 13 εκατ. χρήστες και τα 100 εκατομμύρια σε impressions. Έκτοτε, ο Alex συνέχισε να πειραματίζεται και να καταγράφει τι δουλεύει και τι όχι στο Live Video, εξ ου και η προτίμηση που του δείχνουν ως Social Media strategist και coach brands και στελέχη από όλο τον κόσμο.

Ο Alex θα συμμετάσχει στην ενότητα All Things Strategy.

Σύνοψη παρουσίασης
“Mass Seduction: How to Gain Know, Like & Trust”

Για να βγουν κερδισμένα το προϊόν ή η υπηρεσία σας, είναι απαραίτητο να τα γνωρίσει ο κόσμος. Αντίστοιχα, αν τους αρέσει αυτό που βλέπουν, το πιθανότερο είναι ότι θα κερδίσετε την προσοχή τους. Και σίγουρα, αν σας εμπιστευτούν, θα σας προτιμήσουν κιόλας. Στην keynote ομιλία του, ο Alex, πιο δημοφιλής Social Media coach στην Γερμανία, θα μοιραστεί εφαρμόσιμες συμβουλές για να αποκτήσετε απήχηση στο καταναλωτικό κοινό, μέσω του Facebook και του Instagram, και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του. Αφού δείτε την παρουσίασή του, δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να «επενδύσετε» χρόνο και χρήματα σε posts με αμφίβολο ROI.

Σύνοψη workshop
“How To Use Live Video Effectively”

Είναι σαφές ότι το σπουδαίο περιεχόμενο μπορεί να κάνει τη διαφορά. Επίσης, πλέον 1 στα 5 Facebook videos είναι live. Πόσα από αυτά όμως προσφέρουν πραγματικά αξιόλογο περιεχόμενο; Στο workshop με τίτλο “How to Use Live Video Effectively”, ο Alex θα μοιραστεί τις εμπειρίες που αποκόμισε πραγματοποιώντας περισσότερα από 1000 live videos. Θα προσφέρει έναν αναλυτικό οδηγό χρήσης, γεμάτο συμβουλές και ιδέες, για κάθε εταιρεία και στέλεχος που επιθυμεί να αξιοποιήσει τη δυναμική του video για να αυξήσει το reach του: από τον σχεδιασμό του περιεχομένου και το πλάνο προβολής του video, μέχρι τη διάδραση με το κοινό και τη δημιουργία 360 video.

Διεθνείς ομιλητές

Alex Khan Με περισσότερους από 400.000 followers στα Social Media και εξειδίκευση στο Live Video, o Alex έχει εκπαιδεύσει ως Social Media coach brands όπως οι Red Bull και SAP.
Jana Damanhouri Η Jana ασκεί καθήκοντα Head of Social Strategy στην Jungle Creations, media company η οποία ξεπερνά πλέον μηνιαία τα 5 δισ. views στο Facebook δημιουργώντας περιεχόμενο για brands όπως οι Disney, Apple, Oreo, Unilever κ.α.
Peter Minkjan Τρία χρόνια μετά την εξαιρετική παρουσία του στο AllThingsFacebook’15, όπου βαθμολογήθηκε με 4.7/5, ο διάσημος Ολλανδός Social Media Strategist επιστρέφει για να αποκαλύψει πώς μπορούν τα brands να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ του Storytelling και του Performance based Marketing.
Pete Durant Ως Επικεφαλής της ψηφιακής στρατηγικής της Endemol Shine UK, ο Pete και η ομάδα του είναι υπεύθυνοι για την social παρουσία κορυφαίων τηλεοπτικών brands όπως τα Big Brother, Masterchef και Peaky Blinders.
Sedge Beswick Με πολυετή προϋπηρεσία στην ASOS ως Global Senior Social Media Manager και έχοντας εκδόσει πολύ πρόσφατα το βιβλίο “Make Instagram your Business”, η Sedge ηγείται του Influencer και Social Marketing agency SEEN Connects, το οποίο συνεργάζεται με τη Red Bull, τη Nike, τη Superdry και άλλα καταξιωμένα brands.
Katarzyna Paliwoda Ένα χρόνο αφότου πήρε την υψηλότερη βαθμολογία από όλους τους ομιλητές του AllThingsFacebook’17, η Katarzyna, Partner CEE του Facebook, επιστρέφει για να συμμετάσχει στην ενότητα All Things Strategy.
Rustam Ziganshin Από τη θέση του Agency Partner του Facebook για την Κεντρική και την Νοτιοανατολική Ευρώπη, ο Rustam Ziganshin συνεργάζεται στενά με τα σημαντικότερα agencies και brands από την Ελλάδα εξασφαλίζοντας ότι αποκομίζουν τη μεγαλύτερη δυνατή αξία από τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες του Facebook.
Marta Siekierska Με μεγάλη εμπειρία στο Digital Marketing και το eCommerce, η Marta ανήκει στην ομάδα του Facebook όπου ασκεί καθήκοντα Client Solutions Manager για τις αγορές της κεντρικής και νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Gabriel Matwiejczyk Με σπουδές στην Κοινωνική Ψυχολογία και πολύχρονη παρουσία στις Nielsen και Gemius, ο Gabriel συνεχίζει πλέον ως Measurement Lead CEE του Facebook.
  • ΧΟΡΗΓΟI
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤEΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR